perjantai 18. toukokuuta 2012

HERKULLINEN KESKUSTELUPIKNIK SUOKISSAOlen kutsunut mielenkiintoisen joukon kaupunkitilan- ja liikenteen muuttajia ja asiantuntijoita viedäkseni heidät lounaspiknikille Suomenlinnaan ensi keskiviikkona. Samalle viltille istahtavat muun muassa kaupunkisuunnittelija, kaupunkitaiteilija ja kaupunkiaktivisti. Tarkoitus on nauttia keväisestä Helsingistä ja keskustella mieltä polttelevista aiheista liikkumiseen, liikenteeseen ja julkiseen tilaan liittyen.


PIKNIKILLÄ MUKANA

Hanna Hannus, HYY - kaupunki- ja ympäristöasiat
Niko Palo, Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, pyöräilysuunnittelija
Otso Kivekäs, Helsingin Polkupyöräilijät, kriittisten polkupyöräretkien järjestäjä

Päivi Keränen, Liikkuvan arjen design -hanke, Metropolia AMK
Talvikki Eerola, Helsingin katujen elävöittäjät -ryhmän ohjaaja, Esitystaiteilija

Sekä:
Ilkka Tiainen autojen yhteiskäyttöpalvelu City Car Clubista
Annika Niskanen, Viisaan liikkumisen lähettiläs, City Car Club & HSL

Millaisen keskustelunavauksen Sinä toisit piknikviltille? Mikä kaupunkiliikenteessä ihmetyttää, mikä ottaa päähän tai missä on menty eteenpäin? Tai millaisia unelma- ja uhkakuvia kaupunkiemme tulevaisuuden kuvitteleminen sinussa herättää? Mitä olisi syytä pohtia yhdessä nurmikolla, sekalaisessa sakissa, kaukana toimistojen ja byrokratian syövereistä? Voit tulla paikan päälle ihmettelemään ääneen tai vain seuraamaan ja nautiskelemaan. Ota mukaan viltti ja evästä ja varaudu merituuleen.

Keskustelunavauksia ja ihmetyksenaiheita voit jättää tänne blogiin, facebook-sivulle facebook.com/viisaanliikkumisenlahettilas tai lähettää osoitteeseen viisaanliikkumisenlahettilas@gmail.com

Hyppää lähettilään ja erikoisjoukkojen kanssa samalle lautalle kauppatorilta 23.5. klo 11.40. Lähettiläs johdattaa joukon Suokissa piknikpaikalle. Piknikin ohjattu keskustelu ja taltiointi kello 12-13, jonka jälkeen vapaata lokoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti